Din varukorg är tom

  AROMA Creative

  White Chestnut

  10 ml

  4.5 (2) - Recensioner (1)

  White Chestnut Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni. De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras.

  Alltid fri frakt!
  Skickas inom 1-3 vardagar

  För balans och harmoni

  För oroande tankar som "surrar"

  Används enskilt eller i kombination

  Upptäck flera produkter inom

  • Blomsteressens från HealingHerbs fungerar som energiavtryck av olika sorters blommor och växter som balanserar våra negativa känslor och sinnesstämningar samt hjälper till att återfå balans och harmoni.
   De är helt ofarliga, har inga biverkningar och kan heller inte överdoseras. Det går utmärkt att använda blomsteressenser var för sig eller i kombination med varandra.

   Nyckelsymptom: Envisa och oönskade tankar och argument som ständigt ”surrar” i huvudet, mental trötthet.

   Övriga symptom: Överaktivitet i hjärnan som pågår hela tiden och gör det svårt att koncentrera sig på dagliga uppgifter. Upptar all vaken tid och kan orsaka sömnrubbningar. Analyserar ständigt olika händelser och detta leder till resultatlösa monologer med sig själv. Hjärnan får aldrig vila och följden bli trötthet, depression och utmattning.

   Positiv förändring: Frid med sig själv och sina tankar, lugn i sinnet och klarhet. Förmågan att tänka konstruktivt. Istället för att bli dominerad av sina tankar kan man nu kontrollera dem. Förmågan att lyssna till sin inre röst och använda intuitionen blir återställd.

   Affirmation: ” Jag finner lösning på mina problem genom min inre frid och klarhet”.

   ”För dem som finner det svårt att hindra oönskade tankar, idéer och argument från att tränga in i sinnet. Detta inträffar oftast vid sådana tillfällen då intresset för nuet inte är tillräckligt för att fånga hela uppmärksamheten. Oroande tankar stannar kvar, och även om individen lyckas tränga undan dem så återkommer de. De verkar cirkla runt och förorsakar mental tortyr. Dessa obehagliga tankars närvaro stör friden och hindrar individen från att koncentrera sig på vardagens arbetsuppgifter eller nöjen.”
   (Citat Dr. Bach)

  • Mängd: 10 ml

   Ingredienser: 400 delar fransk biologisk konjak + 1 del blomessens modertinktur

   Förvaring: Oåtkomligt för barn

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten

  • Rita M

   Recensiondatum: 2021-04-16

   För kort tid

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda