Din varukorg är tom

  YogiTea

  Bee Happy

  17 tepåsar

  5.0 (4) - Recensioner (3)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  100% ekologiskt

  Komposterbara tepåsar

  Upptäck flera produkter inom

  • Bee Happy från Yogitea är ett ekologiskt te som är speciellt framtaget för att hylla våra vildbin. Vildbin spelar en avgörande roll vid pollineringen av många växter och bidrar till växternas fortbestånd!

   Med det här teet ger YogiTea målinriktat stöd till de vildbin som vi alla har så mycket att tacka för men som trots det är en starkt hotad art. Grunden i detta te är växter som vildbin uppskattar extra mycket som näringskälla och som efter blomning hamnar i denna blandning. YogiTea hjälper till att utrusta utvalda odlare med vildbihotell.

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d. v. s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.
   Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Bee Happy innehåller:
   Kamomill
   Lavendel
   Pepparmynta

  • Ingredienser: grönt te*, citrongräs*, guarana*, pepparmynta*, ingefära*, fläderblomma*, svartpeppar*, naturliga smaker, torkad kombuchadryck*, bergamottolja*, citronverbena*.

   *Certifierad ekologisk odling

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Ann B

   Recensiondatum: 2022-11-10

   Supergott te som även gör bina glada Kommer att köpa fler

   Helena A

   Recensiondatum: 2021-06-17

   Gott

   Marika E

   Recensiondatum: 2021-04-21

   Härligt nytt o fräscht Yogi-te man blir glad av bara att titta på förpackningen! 😀

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda