Din varukorg är tom

  YogiTea

  Classic Chai

  17 tepåsar

  5.0 (2) - Recensioner (1)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  100% ekologiskt

  Komposterbara tepåsar

  Upptäck flera produkter inom

  • YogiTea Classic är en underbar blandning av söt kanel, kardemumma, kryddig ingeföra, nejlika och peppar.

   Det smakar bäst sötat med mjölk eller ett veganskt mjölkalternativ. Classic är det teet med vilket historien om YogiTea startade. YogiTea Classic är exotiskt, värmande och inspirerande.

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar som är helt komposterbara, d. v. s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material. YogiTea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Classic blandningen innehåller:
   Kardemumma som är sedan tusentals år en av de mest älskade kryddorna i det asiatiska och arabiska köket. Kardemummans finstämda och sötstark smak gör att den passar perfekt i allt från curryrätter till läckra bakverk.
   Kanel som tillhör en av världens dyraste kryddor och sägs ha använts i Kina redan 3000 f.Kr. Kanelen utvinns ur kanelträdets bark och har en söt aromatisk smak. Den innehåller också värdefulla eteriska oljor.
   Ingefära som är en av världens mest kända kryddväxter. Ingefäran har odlats i östra Asiens tropiska hetta och ger många av YogiTea deras fruktigt fylliga och aromatiskt kryddiga smak.

  • Ingredienser: kanel*, kardemumma*, ingefära*, kryddnejlika*, svartpeppar*, kanelolja*. Innehåller ingefära – rekommenderas inte för gravida kvinnor.

   *Certifierad ekologisk odling

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • kvinna

   Recensiondatum: 2024-03-07

   Jättegott!

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda