Din varukorg är tom

  YogiTea

  Happy Nature

  17 tepåsar

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Yogitea är ett 100% ekologiskt certifierat te. Miljövänliga tepåsar som är helt komposterbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Ayurvediskt örtte

  Komposterbara tepåsar

  I samarbete med Jacarandas

  Upptäck flera produkter inom

  • Happy Nature från Yogitea är ett ekologiskt te som är speciellt framtaget i samarbete med Jacarandas - som aktivt arbetar med återplantering av skog på plats i Madagaskar.

   Happy Nature är ett kryddigt ayurvediskt chaite med inslag av exotisk frukt som mango och citrus ihop med en touch av vanilj.

   Förpackningen innehåller 17 st tepåsar, påsarna är helt komposterbara, d. v. s. biologiskt nedbrytbara, har därmed ingen häftklammer och är fria från plast och genmodifierat material.
   Yogitea är 100% ekologiskt certifierat.

   Se hela vårt sortiment av Yogitea här!

   Yogitea Happy Nature innehåller bl a:
   Kanel
   Lakritsrot
   Apelsin
   Vanilj

  • Ingredienser: Kanel*, lakritsrot*, ingefära*, hibiskus*, gurkmeja*, äpple*, vit hibiskus*, kakaoskal*, apelsinskal*, apelsinolja*, svartpeppar*, vaniljskidor*, mango*, citronskal*, vaniljextrakt*, citronolja*, kryddnejlika*, tangerinolja*, mandarinolja*, fruktkött av baobab*, kardemumma*. *KRAV-ekologisk: KIWA (Sverige) Innehåller lakrits – personer som lider av högt blodtryck bör undvika överdriven konsumtion.

   *Certifierad ekologisk odling

   Förvaring: Förvaras torrt

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda