Din varukorg är tom

  HUMLE

  Tvål Apelsini

  60 g

  3.0 (2) - Recensioner (2)

  Tvål Apelsini från HUMLE är en riktigt härlig tvål med en mild doft av apelsin. Apelsinoljans i tvålen verkar uppstramande och skyddande, i denna tvål kombineras den med humlens unika egenskaper. Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med humle

  Vårdande, passar alla

  Mild doft av apelsin

  • Tvål Apelsini från HUMLE är en riktigt härlig tvål med en mild doft av apelsin. Apelsinoljans i tvålen verkar uppstramande och skyddande, i denna tvål kombineras den med humlens unika egenskaper.

   Tvålen är kokt på ekologisk olivolja, kokosolja och svensk kallpressad rapsolja. I förtvålningsprocessen bildas naturligt glycerin och olja från gårdens egna humle tillsätts och bidrar med sina många trevliga egenskaper. Tvålen kommer i en söt pappersask som du kan återanvända till annat smått. Tvålen har en färskvikt på ca 60 g, något som sedan varierar efter tvålens mognadsgrad och dess tillskärning.

  • Ingredienser: Sodium Oleum olivae, Sodium Cocos nucifera, Sodium Brassica napus, Humulus Lupulus samt naturliga aromer.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

  • Sylvi E

   Recensiondatum: 2023-01-18

   tvålen som kom hem var helt uttorkad. får inget svar från dcg.se.

   Margareta E

   Recensiondatum: 2022-11-15

   Doftar gott av citrus som jag förväntat mig. Mjuk o skön.

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda