Din varukorg är tom

  Solgar

  Gotu Kola

  100 kaps

  4.0 (1) - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott med vegetabiliska kapslar. Gotu Kola innehåller saponiner, vilka är mycket komplexa fytokemikalier som spelar en roll i det dagliga välbefinnandet. I det råa örtpulvret säkerställs alla synergistiska föreningar.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Med saponiner

  Vegetabilisk kapsel

  Känd inom ayurveda

  • Gotu Kola från Solgar är ett kosttillskott med vegetabiliska kapslar. Gotu Kola innehåller saponiner, vilka är mycket komplexa fytokemikalier som spelar en roll i det dagliga välbefinnandet. I det råa örtpulvret säkerställs att alla synergistiska föreningar som finns i den ursprungliga örten också finns i slutprodukten. I detta standardiserade botaniska extrakt av Gotu Kola har de aktiva ingredienserna alltid exakt samma styrka, resultaten skiljer sig inte från flaska till flaska.

   Gotu Kola är en lågväxande ört som är infödd i sydasiatiska tropiska klimat. Det har använts i Asien för både kulinariska och medicinska ändamål. Både traditionell kinesisk och ayurvedisk medicin känner igen dess läkande egenskaper. Gotu Kola Extract är ett av Solgars premium standardiserade botaniska extrakt med full styrka.

   Se hela vårt sortiment från Solgar här!

   Varumärket Solgar
   Alla Solgar®-produkter uppfyller branscherkända ”Gold Standard” för utomordentlighet. Produkterna är tillverkade av naturligt utvunna ingredienser och ständigt innovativa sedan 1947 är Solgar® ditt perfekta kosttillskott för en god hälsa!


   Dosering:
   1 kapsel dagligen i samband med måltid

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Standardiserad Gotu Kola som Extract (aerial) (triterpene glycosides 6 mg), Kapseln innehåller: Fyllandsmedel: (microcrystalline cellulose), Kapsel-skal (hydroxypropylmethyl cellulose), Anti-caking Agents: (vegetabiliskt stearic acid, silicon dioxide, vegetabiliskt magnesium stearate), Antioxidant (powdered blandning* från beta-carotene prep. och askorbinsyra)

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   Gotu Kola extrakt
   100 mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda