Din varukorg är tom

  Solgar

  Solgar L-Glutathione

  30 kaps

  0.0 (0) - Recensioner (0)

  Ett kosttillskott av premiumkvalitet innehållande L-glutation, en viktig aminosyra som är inblandad i avgiftningen av levern. Kosttillskottet är i form av vegetabiliska kapslar. L-glutation bildas genom att länka samman tre aminosyror, nämligen glutaminsyra, cystein och glycerin.

  Fri frakt från 199 kr
  Skickas inom 1-3 vardagar

  Vegansk

  För leverns funktion

  Upptäck flera produkter inom

  • L-Glutathione Reduced 50 mg från Solgar är ett kosttillskott av premiumkvalitet innehållande L-glutation, en viktig aminosyra som är inblandad i avgiftningen av levern. Kosttillskottet är i form av vegetabiliska kapslar. L-glutation bildas genom att länka samman tre aminosyror, nämligen glutaminsyra, cystein och glycerin

   Aminosyror är proteinets byggstenar och behövs för flera av kroppens interna funktioner. De klassificeras som ”essentiella” eller ”icke-essentiella”; essentiella aminosyror kan inte tillverkas av kroppen utan måste tillföras via kosten för att bibehålla en god allmänhälsa. Aminosyror kan vidare användas av kroppen för att skapa enzymer, signalämnen, antikroppar och näringsbärare. Ett suboptimalt intag av dessa essentiella aminosyror ökar kroppens behov av icke-essentiella aminosyror antingen via kosten eller kosttillskott. Livsmedel som ökar intaget av aminosyror är kött, bönor, ost och ägg.

   Se hela vårt sortiment från Solgar här!

   Dosering för vuxna:
   1 kapsel dagligen.

   Detta är ett kosttillskott. Kosttillskott ersätter inte en varierad kost. Överskrid ej rekommenderad dos.

  • Ingredienser: Fyllnadsmedel: mikrokristallincellulosa, Vegetabiliskt kapselskal: hydroxypropylmetylcellulosa, L-glutation (reducerad), Klumpförebyggande medel: vegetabiliskt magnesiumstearat.

   Förvaring: Förvaras i rumstemperatur utom räckhåll för barn.

   Var uppmärksam på att produktens ingredienslista, näringsinnehåll och förpackning kan förändras med tiden. Vi uppdaterar regelbundet, men ber dig att alltid kontrollera förpackningen på den köpta produkten.

   Näringsinnehåll per:
   1 kapsel
   L-Glutation
   50mg

  Andra Köpte Även

  Nyligen sedda